Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag letar ibland
efter minnen
En syrlig längtan
Nostalgisk romans

Men mest av allt
längtar jag
Efter något
Som aldrig fanns.




Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 369 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-07 22:14



Bookmark and Share


  Nasruddin
Perfekt - en riktig liten pärla!
2014-03-16

  Katinka VIP
Vad fin! Välskriven.
2014-02-07

  Popangelov VIP
Snyggt och igenkännande.
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar