Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till de ensamma

För de som sitter tysta
Och för de som inte vet
De som aldrig blivit kyssta
vet en del om ensamhet

För de som aldrig hämtar
och för de som aldrig tar
För de som klockan klämtar
Och som själva i repen drar

För de som ofta gråter
Men i blicken alltid ler
Där tankar vänder åter
Så att ingen annan ser

För er skall jag nu sjunga
För er gör jag honnör
För gamla såsom unga
Skall jag sjunga tills jag dör




















Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-16 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar