Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan tiden tänker på annat


Det finns något vackert

någonstans.


Mellan det förflutna

och framtiden.


En ljus plats i medvetandet

där vi kan fånga tiden.


Medan den tänker på annat

känner vi, hur den stannar till.










Fri vers av Katinka VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-02-07 22:20



Bookmark and Share


  coffe
När vi har en fot i framtiden och en i det förflutna så pissar vi på nuet//c
2014-02-13

  Linda CH VIP
Fint formulerat om att fånga nuet!
2014-02-11

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint formulerat
2014-02-11

  axveronika
Bra fångat och vackert beskrivet!
2014-02-11

  ULJO
Du skriver så makalöst bra
2014-02-10

  anathema VIP
Härliga formuleringar. Rofylld känsla och fint djup.
2014-02-10

  Lars Hedlin
VAckert förmedlat!
2014-02-09

  Lena Själsöga Keijser
så är det
sant
2014-02-08

    ej medlem längre
Ja! ..klockren beskrivning!
2014-02-07

    ej medlem längre
Nuet, fångat likt i bärnsten
2014-02-07

    ej medlem längre
oj,, orden, budskapet når in så fint..
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP