Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 7 Februari: Nytt instrument kan rädda liv (Ny uppfinning upptäcker de som är i riskzonen för självmord)


Blivande självmordsbombare stoppas

 

 

I dessa självmordstider

behövs nya maskiner

Slavarnas liv bör förlängas

utförsäkringarna inte stängas

 

Därför bör man depressionen mäta

slippa med kostnadsökningar träta

97 % är måste anses som godkänt

3 % spill kommer väl alltid på pränt

 

Så nu är maskinen uppfunnen

som blir ljuset i tunneln

För alla som vill dö

en för tidig död

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-08 05:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välkommet med någon positiv rapport ibland, särskilt en sådan.
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP