Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kära egenskapade värld

 

 

Världen är rå

svår att förstå sig på

Men det går

om du glömmer vad du gjorde igår

 

Det är vad allt går ut på

i den rika världens vrå

Sko dig själv

kasta samvetet i en älv

 

Sen ska du se

att du inte behöver be

Då ramlar pengarna över dig

när du använder djävulens verktyg




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-08 08:00



Bookmark and Share


  axveronika
Ganska koncis beskrivning av tillståndet

2014-02-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"ler"I den Julgrans design skivor på vilket nivå bor poeten, det kan inte vara ögat på i top stjärna?
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP