Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med bilden ville jag bara poängtera varför jag ser så många rosa band men så få blåa band i Sveriges Talibanska land???


Rosa band i all ära (En tankenöt)

 

 

Kärlek är gulligt

men vanskligt

Om den visar sig vara

en piratkopia av en äkta vara

 

Köpa ett rosa band är gulligt

men vanskligt

Om du sen röstar på ett jobbskatteavdrag

med utförsäkrade som betalningsansvariga

 

 

Jag ser att rosa band inte är osäljbara

att jobbskatteavdragen lätt försvaras

Men är inte er äkta kärlek mobbing

när ni samtidigt godkänner nollning

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-08 08:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag undrar också varför jag aldrig har sett de blåa banden i butikerna.
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP