Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#3



Något håller på att födas
inom mig det vrider i min kropp

alla orden jag inte
kan skapa med min mun
trängs under hudens
spänstighet

en dödskalle ring
på ena fingret
som någon slags
symbol en mystisk rit
korset

för allt jag inte vill se




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 256 gånger
Publicerad 2014-02-11 11:31



Bookmark and Share


  Smultris
jag gillar det svart i denna text... mycket ;)
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal