Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens sorgklädda syster

 

 

 

 allt   jag   har  kvar 

är minnet av  mötet  med  dig

 det som  fick tiden  att  stillna

 

 när jag speglade mig i dig

visade du mig vem

jag  alltid  varit

 

 i det  ögonblicket  hisnade    jag

 inför din själs

  oändliga vishet

 

 ekon  ljuder kvar 

av vemod

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-09 02:05



Bookmark and Share


  Densen VIP
Ett möte som inte låter sej glömmas, sådana möten som ger intryck...och även uttryck;)
2014-02-09

  Lars Hedlin
Mycket bra och berörande!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell