Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vingar

Kärlekens vingar har inga bojor
som hindrar känslorna att flyga
fritt.

Att vi två möter varandra får min
rastlösa själ att sakta landa i
någonting ditt och mitt, i ett
bo, i ett kärleksnäste.

Nu vet jag att du är den rätte, att
du är den bäste.




Fri vers (Fri form) av Helena C.W.
Läst 623 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-09 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sån kärleksförklaring man vill ha.
2014-05-22

  anits VIP
En mycket fin kärleksförklaring.
2014-03-24

  Connie
Hoppfull varm och kärleksfull text!
2014-03-13

  ULJO
Fin kärleksförklaring
2014-02-14

  Niclas Petersson VIP
Skönt så.
Gillar.
2014-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och kärleksfullt...
2014-02-09

  Lars Hedlin
Så varmt i känslan!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Helena C.W.
Helena C.W.