Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlorad

bjud  mig ett  vältvinnat rep,

en krok som håller

skänk mig en sjö tillräckligt djup,

att tunna ut min sorg

 

en kniv med vässad egg,

som inte slinter

 

bjud mig ett glas,

där botten aldrig nås

 

för jag har förlorat den, 

som var mitt allt

 

 ingen blomma fyller någonsin tomrummet, ingen sång

ej heller hopp om reinkarnation

 

 den som är förlorad

är förlorad

 

Döden gapar emot mig

hånfullt,

Livet har gått sin väg

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-09 19:18



Bookmark and Share


  Densen VIP
Glöm inte, änglar finns;)...dom ser dej!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell