Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enslig stig

Somlig kvällar
känner man sig som
en enslig stig
dit ingen går
dit ingen hittar fram

står där som en vindpinad tall
på den ensliga stigen
dit ingen hittar fram
för där är så mycket sly

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-10 02:40



Bookmark and Share


  H.C.B
har redan stigen stigit fram ;I
2016-03-24

  H.C.B
men då ska man tänka att
på stigar går man
aldrig helt ensam
ty
många steg
har redan stigit fram

ungefär som att måla en tavla
utan mönster.


2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell