Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ursäkta försöket till norska...


Norske bagaren

En bagare från Norge var i Teg
- gick på dans, men hans kväll blev ganska seg.
"Ingen jente med meg hjem
selv kysser, smek og klem
Alle dro ner jeg hviskede: Jag elsker deg!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-10 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP