Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Batalj




Med regn och plus
kom tö,
slog till all snö
som ryggade

Vitt retirerade
för brunt och smutsigt grönt
och kallsvett dröp
i pölarna
och kröp
i vägens diken
långsamt,
stillestånd ibland

Vindens piska
ven då och då
att skynda på
ett återtåg,
solen ännu försagd

Men ännu för tidigt
att sätta en gräns,
kanske får vitt och kallt
förnyad chans
till revansch
och kan återta allt.









Bunden vers av Jan Widströmer VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-10 11:29



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivning av vädrets tillstånd.
2014-02-10

  Lena Själsöga Keijser
i skönhet
skriver du
denna batalj

du fyller mig med leende
2014-02-10

  RitaBrunner
Inget är så osäkert som vädret! Vi får hoppas att det blir tidig vår! :)
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP