Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kompis med djävulen


Och med honom vid min sida

så behöver jag inte lida

För han skyddar mig om någon vill mig

något illa

Och hur vi träffades på var ganska så odramatiskt

För det var en natt när det var riktigt mörkt

och svart ute vid Bobbadilla

som han kom fram till mig

och skulle bråka

Men då jag lyckades lugna ner honom genom

att bjuda honom på en liten prilla

En liten snus som gjorde sus och dus

För senare på natten var det han och jag

som gjorde en massa bus långt nere

i källaren till ett tomt gammalt hus

Och vi hade det så kul

För vi slog en pakt med varandra genom att

byta blod då vi skar varann i tummen

Och det blod som blev över gav djävulen sen

till en gammal vampyr som han hade inlåst

i en trång liten bur nere källaren

Ett riktigt vilddjur, vill jag påstå

Och innan våra vägar skildes åt gav vi varandra

en vänskaplig klapp på varandras trut

Ja, jag är kompis med djävulen

SLUT

Ken Cassel
10/2-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-10 14:31



Bookmark and Share


  Harriette
:-)
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel