Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLOF PALME

 

Palme Palme var är du

saknar dig mera nu

Om du bara kunde se

skulle du inte le

 

Allt ni byggde upp

blev en bortskämd trupp

Nu vill alla bli en tupp

rika utan stopp

 

Nu låtsas alla svenskar

vara snälla hingstar

Men de trampar ner

för att få mer

 

Kommer nån i vägen

blir han slagen

Med mördarens piska

så han inte kan  tvista

 

Nu ser jag slutet

på Sveriges era

Landet dog i krutet

på Olof Palmes gata

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-11 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Undrar hur han skulle ställa sig till dagens situation.
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP