Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord skrivna i luften

Till tid som tar mig dit.
Till tid jag tar mig själv.

Medvetenheten.
Och hoppet som flyger omkring.

Varsamt har vi varandra nu.

Ord skrivna i luften.
Kanske de landar.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-11 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj