Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resume över tankar innan gymmet

hur ska jag bete mej när jag ska söka en ny början
söka den platts där jag gick av vägen och kom vilse

för att börja på en ny väg känns lika spännande som
skrämande för jag känner smärtan och jag känner

lyckan olika som dag och natt men starkt beroende
av varandra för att finna balans i harmonin efter vägen

som det förflutna håller till baka framtidens tankar och
drömmar rädslan gör oss sjuka i livet för när man har

börjat frukta döden har man slutat leva livet skillnaden
är stor när man vandrar på vägen om den är full av liv

eller död kärlek hat ljus mörker värme eller kyla skratt
eller gråt det känns svårt att fånga och förklara känslan

om man inte har gått fel och vänt om känner skillnaden
och förstår den och det jag talar om får alla relatera till

sej skälva och utgå i från det son ni har varit med om i
era liv efter som alla går på sin egen väg i detta liv för

det enda vi har gemensamt är att vi föds till döden och
börjar gå mot den man kan axeptera den eller förneka

den valet gör alla efter vägen men man kan inte fly eller
undan komma den men man kan göra den enkel och smärtfri

eller försvåra den och smärtsam men om man mår bra gör
man positiva beslut mår man dåligt gör man negativa beslut

tänk på det för dina val och handlingar på jorden blir till grunden
vart du åter födds i livet efter detta jag vet inte om jag har

rätt eller fel men det är en tanke rolig och bra att bolla för att
visa respekt empati och hänsyn till allt levande runt om oss som

är i lika stort behov av oss som vi av dom livet är ett kretslopp
vart kommer vi i från vart är vi och vart ska vi någon stans en

rolig tanke




Fri vers av den nakna poeten
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-11 14:15



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej ja så är det men inte bara i framtiden utan i nästa liv och så vart vi ska åter föddas när vi sänder i väg våra gener i nya kroppar
2014-02-14

  angela Täubert fd Jansson VIP
Wow den här var verkligen bra. Det märks att du mognat i ditt skrivande och att du fått mer helhet i ditt skrivande. Och det du säger är ju egentligen att som du sår får du skörda......nu eller i framtiden. Tack vännen!
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten