Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Palmehatet lever fortfarande har jag märkt.....därför föddes dessa rader.....


En privat tanke om politik, Gud och Olof Palme

 

 

Medmänsklighet är att se

det nedersta trappsteget

Utan ursäkter i en armé

och erkänna välfärdsfelsteget

 

Ingen kan leva på noll

det vet jag att alla förstår

Tyvärr kryllar Sverige idag av elaka troll

det är det som gör mig jobbskatteavdrags-askgrå

 

Men till alla er som inte vet

så är det faktiskt så idag

Att utförsäkringar är att leva på noll och intet

ett civilisationens bakslag

 

Att snacka om något annat

är rent ut sagt förbannat

Dåligt handlat

oavsett vilken färgs mandat

 

Det som har hänt idag i samhället

går inte att försvara

Att tvinga någon sitta naken på kalfjället

borde vara en politisk självmordssnara

 

Ändå finns det folk som försvarar sin politik

det är det som gör samhället så oförutsägbart

Att man i dagens upplysta samhälle kan använda sådan taktik

Gud och Palme tycker nog inte det är underbart

 

Oavsett om de påstår sig tro på Gud eller inte

är det inte många idag som får en biljett till Paradiset

Ingen vill betala de utförsäkrades pris, men sa Jesus inte:

ge bort allt du äger så får du följa mig till Paradiset

 

Så nu är Guds hus fullt av Sveriges icke troende utförsäkrade

varför nämnde Jesus inget om tron när de fick en biljett

Såg han godhet som viktigare än en falsk ja-sägare

tycka va man vill om Palme, men han blev bara skjuten, han använde ingen utförsäkringshjärntvätt

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-11 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så är det....... Gud accepterar aldrig att överheten förtrycker sina medborgare och låter sjuka dö utan hjälp och utförsäkrade utan möjlighet att få sitt uppehälle.
Det står att: Domen blir obarmhärtig över den som inte varit barmhärtig.
Bibeln säger att: .....ni visar förakt för den fattige......
2014-02-11

  mickech
Mycket bra skrivet!!
Kan rekommendera filmen
Godheten, finns på youtube
svensk tv vägrade sända den.
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP