Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God eller Ond?

 

 

Det finns bara två sätt

att få vår hjärna mätt

Sedan finns det nyanser

av våra hjärnors analyser

 

Så armbrytningen pågår

tills man når en viss nivå

Där man inte kan undgå

sidan man valt att stå på

 

Ingen vet bättre än just du

vilken sida du valt till din Gud

Önskar du kalla honom djävulen

då har han inte besegrat dig än

 

Djävulen erkänner inte sitt rätta namn

han har hundra förklaringar i sin famn

Hans bästa verktyg är pengarnas makt

civilisationen brännmärks i denna prakt

 

Men Gud tar emot dig om du är ärlig

om du sjunger hans namn utan begär

Men i Guds namn finns inga ursäkter

i att iklä sig pengarnas falska dräkter

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 1214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-12 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant. Bra skrivet!
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP