Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig känna



Jag är en svag människa
Har nog alltid varit
Min förlorade karaktär
söker dess slutna tårar
allting bara förföljer mig
du där på vinden
jag slutar att tänka
dess droppes flod
det finns ingenting
du närmar dig




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 131 gånger
Publicerad 2014-02-12 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin