Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gnörvel*


skeenden

 

på något sätt måste ibland vissa skeenden vara igång i en dator för att kunna laga sig själv - lite som i livet där ett samtal knappast blir bättre av att avslutas
lite som det mesta faktiskt blir bättre av att vara igång

 

utom själva start- och ändhållplatserna i dessa skeenden som av praxis för kontrollens skull måste ha sina start och sina avslut

eller hur var det med evigheten nu igen men

 

det skulle bli lite som att ständigt köra omkring med käppar mellan varje eker
som dessutom rycktes ur och kördes in helt okontrollerat av alla som hade lust att jäklas med flytet
lite som det mesta faktiskt blir sämre av att vara stoppat och startat gång på gång
för att vara igång

 

sån tur att fäljar har blivit lite tätare
och sån tur att skeenden faktiskt varken har startar eller stoppar

och sån tur att man liksom kan glida in och hänga med
lite som det bästa faktiskt blir bättre av att vara just bara skeenden

 

precis som i en dator som ändå är ganska fattig på sånt där
kanske det beror på att tjänster oftast är beroende av bereoenden
det är ju inte så önskvärt för en logiker att linda in sig känslomässigt

sån tur att man liksom kan vinda in sig med dubbla hjärnhalvor med gott samvete och kanske därför låta datorn stöna lite över sina oviljor till gränslösa skeenden

 

lite som när man skriver och inte kan sluta om ens lite förbiseende med grafiken


(sån tur att det finns ramar på mer än en ruta
kanske mest för skeendehistoriken)

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-12 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri