Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem motionerar vem ?

 

Ett vinterlandskap som breder ut sin svid

är en fantastisk syn med snötäckta vidder

Med spår som räls i gnistrande snö

längtar en skidåkare inte efter tö

 

Hans hunds ivriga tassar spurtar bredvid

flämtande med tungan utanför utan glid

Njuter skidåkaren över sin överlägsenhet

i uppförsbacken förändras allt till obekvämt

 

Hunden blir plötsligt en starkare motståndare

kan en hund le, så ler han nu, över husses flämtande

Där fick du, tänker han skadeglatt med ett flin

halvvägs upp i backen ger husse upp, med ett elakt grin




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-12 22:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-02-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
O så fantastisk med äkta snö, hunden säker känner vittring av björn, så var för mig Härjedalen.
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP