Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lindring


defaitism

när allt rämnat,

alla heliga altare rasar,

när orden ingenting längre betyder,

kärleken ett syrligt hånflin

intill svek och förnedran

tårar av blod redan runnit

i rännilar ned till

moder jord, för tros skull ,för kärleks skull

då blir man försiktig, försiktig i att

engerar sig, i att tro, i att hoppas

innan man vågar

spänna bågen igen

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 134 gånger
Publicerad 2014-02-12 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell