Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu

gråten sköljer rent,

stigmatiserad av svek

renad och luttrad.

 




Bunden vers (Haiku) av Gisela Nordell
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-13 01:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla !
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell