Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer du närmre brinner jag upp

jag blommar
ser att de undrar
vintern har varit lång
en sorgens sång

mina kinder smeks av vinden
i hjärtat har det tänds en fyr
det kittlar längs huden
där under är det något som pyr
fjärilar fladdrar i magen
deras närvaro gör mig yr

isens tid är förbi
det är milt ute nu
det är våren som kommer
av det som var vi
finns det en bit av det som var du
som gör att hjärtat brinner


kommer du närmre
brinner jag upp




Fri vers av Let it go VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-13 07:04



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härligt textat om kärleken och våren!
2014-04-29

  Ninananonia VIP
tycker om den våren :)
2014-04-02

    ej medlem längre
charmar blygsamma romantiken i mitt hjärta. Så fint!
2014-02-13

  wildah
Helt underbar!
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP