Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om universum och allt möjligt


Ge mig en alvedon!

I begynnelsen
fanns intet
inte minsta lilla
dammkorn

Ingen stor smäll
färden genom galaxer
blir obegriplig
om den ens finns

tiden är olika
marken jag står på
finns kanske bara
för mig

inte underligt
om gravitationen
mellan kroppar
är otillräcklig

för en relationell trygghet




Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-13 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP