Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 13 Februari: Från Manilla - till historieböckerna (Mamman intecknade huset - nu uppfyller sonen galna drömmen)


Heja Filippinerna!

 

En konståkare från Manilla

får mig att inte må illa

Vill sjunga som en gorilla

snubbla inte på din skrilla

 

Du förtjänar att vinna

din mor är en underbar kvinna

Ni har bevisat att inga drömmar

ska man gömma och glömma

 

Men nu flyger ditt namn över jorden

såsom den bästa sagan i olympiaden

Din egenskapade sol skiner med glädjens tårar

din själ har med din mors hjälp begravt sjukdomarnas iskalla kårar

 

Nu är du där du önskar vara

då önskar jag dig lycka till bara

Hoppas att du placerar dig bra

i kvällens final

 

Men det spelar ingen roll om du inte vinner

du har redan bevisat ditt inre sinne

Gud och Filippinerna tittar på dig idag

din mor, jag, hela världen är stolt över dig idag




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-13 13:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-02-13

    ej medlem längre
Duktigt gjort!
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP