Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina bröst styvnar under min blick

 

Röda naglar cirkulerar över rosa bröstvårtor

hela din kropp i lågor.

 

 

Tillsammans ska vi brinna ut.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 323 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-13 16:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig, kort men intensiv!
2014-02-13

    ej medlem längre
Brinn, kvinna, brinn, som bara du kan!
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose