Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rättframt

vill inte vara sentimental

eller till lags

eller tillmötesgående

inte heller förstå

din sida av saken

jag vill förstå min sida av saken!

mina känslor

slänga allt kärleksdravel över bord

egensinnig motvalls

till och med barnslig

 

allt esoteriskt vill jag kasta ut med soporna!

och få en sann dialog!

 

nej, inte trevlig,

Otrevlig, Ojämn  och Odistanserad

vilt rebelliskt och utan ålder

håret tovigt, koftan full med fläckar

Du får tycka vad du vill

Skiter i vad du tycker

och dina fina formuleringar!




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-13 17:24



Bookmark and Share


  thyra
Ord och inga visor. Bra!
2014-02-13

  Annatula
Men så jag gillar denna! Härliga egensinniga ord.
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell