Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 13 Februari: Vill inte vara pappa till tvillingar (Mannens advokat hävdar att mannen och kvinnan vid ett första besök kom överens med läkaren att använda endast ett embryo. Trots detta planterades två embryon både vid försök två och tre, vara


Varför behövs pappor?

 

 

 

Barn vill nästan alla ha

när de föds är allting bra

Men efter ett par år

eller ofta mindre än så

Är det andra tongångar

i livets motgångar

 

Nu krävs ensam vårdnad i ett översittargräl

och barnen blir ett slagsmålens kostnadsskäl

Barnen önskar sig både pappa och mamma

så varför ses inte barnen som gemensamma

Har drottningen verkligen rätten att bestämma

att barnen inte vill höra kungens stämma

 

Om nu skilsmässorna är så fantastiskt lyckliga

som feministerna sjunger ut i böcker om så lyckligt skickligt

Och papporna är de värdelösaste djuren som finns

ska de operera om alla barn-pojkarna till kvinns

Varför behöver kvinnorna dessa små baby-pojkar

vet de inte att de förmodligen också blir värdelösa pappor

 

Så ge pojkarna till papporna

flickorna till kvinnorna

Spola alla underhållsbidrag

se det som ett statligt kostnadsavdrag

Försämras födelsestatistiken

fixar lite mer import av vuxna krigsbarn kritiken




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 1001 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-13 18:07



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tycker varför behövs föderskor? kan inte fixa moderna vetenskapen på en annat sätt producera människor, med de egenskaper som önskas.
moderna kvinnor är alldeles för sköra för den industrin.

2014-02-13

    ej medlem längre
Lysande förslag, pojkarna till papporna och flickorna till mammorna
2014-02-13

    ej medlem längre
Synd att det ska behöva bli så mycket ovänskap, barnen mår bäst av båda föräldrarna.
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP