Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksdikt

när du faller

faller jag

 

när du växer

växer jag

 

i din dumhet

lyser mitt förstånd

och lättar bördan

 

i min dumhet lyser

du upp min väg

med kloka ord

 

jag står här 

finns här

 

är kvar

 

flyg med mig

flyg

 

över horisonten

 

känn vingarna

bär




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-13 19:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Inte illa alls. Jag ger din text trenne violer samt en maskros för den gula färgens skull.
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell