Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag delar jag "Bearfoot" ut hjärtan till hela världen inklusive till de som hatar, inte tycker om mig ......... GÖR DET NI OCKSÅ.....så blir det en bättre morgondag


ALLA HJÄRTANS DAG

 

Idag ska vi vara snälla

inte gnälla

Inte skälla

bli varandras glädjekälla

 

Kramas kanske pussas

utge goda ord inte munhuggas

Alla stridsyxor begravs idag

för idag är det alla hjärtans dag




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-14 07:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kram!
2014-02-14

    ej medlem längre
Kram!
2014-02-14

  Bibbi VIP
Tack och kram!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP