Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett envetet flygfä i Kumla

Ett envetet flygfä i Kumla
till en småblyg viol hördes mumla:
"Visst, jag är lite bi
- men med snabeln ini
blir jag stor och stark som en humla..."




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-14 13:14



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Tänk att jag hade missat den där.
Skickar ett brett leende
2014-03-24

    ej medlem längre
Hahaha! Snyggt!
2014-02-16

    ej medlem längre
Skickligt Peter.
2014-02-14

    ADI Nehlin
frambringar leende
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP