Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg regnet falla





Såg regnet falla
som vore det svårmod
att möta havet -

dess yta försilvrad
men punktvis bruten -

som envist tilltal
under tårar

nästan ljudlöst
hamrande

mot gudahögt pansar
eller järnsmidd port

som alla dessa nödanrop
vi aldrig hör -

och i denna tystnad
hördes,
som vore det en inspelning
- även jag.




Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-14 13:23



Bookmark and Share


  H.C.B
Jag älskar regnet
2016-09-29

  glasblåsarblå
Vilket levande bildspråk, mycket fin!
2014-03-22

    ej medlem längre
Tycker mycket om!Det finns ett flyt som inte går att förklaras..som bara vill och kan upplevas..
2014-03-19

  Lärling
Mycket fint!
2014-02-15

    Mia Sedvall
Fin, gillas:)
2014-02-15

  Johan Strömstedt
Ger en fin bild och eftertanke.
2014-02-15

  axveronika
läcker lätt och tung
2014-02-15

  Gunnel Eriksson VIP
Vackra liknelser, speciell stämning.
2014-02-15

  RitaBrunner
Jättefin!
2014-02-14

  walborg
Fint att läsa
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP