Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Rosens rötter
dricker bäckarna
under vintertäcket

blomman ser
något hända
utan ögon


Allt är

ännu

möjligt




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-14 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, ja, så fint :)
2014-02-14

    ADI Nehlin
vackert och hoppingivande
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP