Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min man som befinner sig på andra sidan jorden


Alla hjärtans dag


Kan gå över oceaner
Genom rymden
För bara få krama om dig
Känna dina andetag mot min kind
Få kunna viska i ditt öra

Jag älskar dig

<3




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-14 14:36



Bookmark and Share


  axveronika
Ah den kärleken räcker hela vägen runt klotet
2014-02-14

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N