Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Logik saknas i denna värld som långsamt tar död på mig


du kommer aldrig se

Dödstrött famlar jag fram i de vita korridorernas land
Jag söker efter det liv som aldrig fanns
Hela min kropp skakar
Varje andetag och varje hjärtslag kräver energi som jag inte har
Hela min kropp värker
Jag är tom på känslor
Allt saknar betydelse
Jag bara sitter här och dör i min ensamhet
Funderar på vad som gick fel
Och hoppas att du ser att det snart är för sent




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-14 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia