Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dricker en bira


Jag dricker två

Jag dricker några stycken

Jag dricker några stycken med grädde på

Inte för att jag känner mig så speciellt törstig

utan för att det känns avkopplande och så

För i goda vänners lag behöver man bara

luta sig tillbaka i soffan och må

Känna sig som hemma medan man snackar

lite skit och håller på och umgås

Kan det bli mycket bättre än så en fredagskväll

Alla hjärtans dag till på köpet

Kan det, det så är det dit som vi alla bara ska gå

och hälsa på…

Jag dricker en bira!

Ken Cassel
14/2-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-14 21:43



Bookmark and Share


  Ponkla
Igenkännande! Skål!
2014-02-15

    tramp
ja de e bra !!! softa de e man ska
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel