Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bågstafett! Läs och anknyt till den båge du lyfter, böj den till en annan båge och skicka vidare till en annan poet. Tagga din text på Båge och kopiera denna ingress! Jag sänder bågen vidare till c j flognman


full av bågar mätt

 

den tomma mängdens båge
finns där finns inte är
en fönsterbåge mitt ibland 00
en axel ett origo att luta sig
resa med partikelbågen mellan
poler och i ljusets hastighet
låna nästa båge bli en spätta
bågfil i en ficka flippa ut ur
diktens långa linje böja den
en sista gång den bågnar full
av bågar mätt 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 301 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-15 13:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Originell utgångspunkt... eller skall vi säga origonell?! Gillar hur ditt uttryck "finns där finns inte är" fyller tanken...
2014-03-19

  Ingrid Trolle
Mycket starkt
och väl skaldat
2014-02-15

  Linda CH VIP
Spännande och finurligt övertänkt båge!
2014-02-15

  axveronika
Härlig metafysik
2014-02-15

  Nanna X
många sköna bågar i båge
stor applåd från en bågstafettmamma : ) !
2014-02-15

  kerstin skriver VIP
gillar hur början knyter an till sista raden och mättar det som inte finns. klurig text
2014-02-15

  Anya VIP
En mix av naturvetenskap och poetisk touch. Annorlunda som bara du kan.
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin