Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjälp

Jag kan inte gå
jag kan knappt andas
Jag känner mig som ett spöke
nej inte ens det
jag tynar bort till ingenting
allra minsta känsla lämnar mig kraftlös
jag orkar ingenting
inte ens be om hjälp




Fri vers (Fri form) av Narcissia
Läst 170 gånger
Publicerad 2014-02-15 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Narcissia
Narcissia