Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära

Det är en morgon som alla andra

dagen bryter och mörkret brister

Mitt emellan möts vi du och jag

Jag ristar in min värme i den våta marken

Och märker dig med mitt boskapsmärke

Du skyr morgonljus och styr morgondagen

Men jag syr samman fantasi och verklighet

Två våldsamma andetag och vi kan se varandra

Du är bägaren som håller mitt hjärta av sand

Jag är din soluppgång med utsträckt hand




Fri vers (Spoken word/Slam) av KallaHanden
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-15 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så vacker!
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

KallaHanden
KallaHanden