Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på linjen

jag lever för linjer
som formar bokstäver
smälter samman i ord
och förenas i poesi
formbara uttryck
som jag kan fylla
med min essens

jag lever för linjer
som jag kan dansa på
snurra runt i något
som inte är en piruett
men jag fumlar på gränserna
tar tag och drar dem nära
omfamnar mig själv med
gömmer mig bakom
och lever.




Fri vers av KallaHanden
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-08 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaHanden
KallaHanden