Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför blommar minnen?

varje framtvingat andetag
får kronblad att falla
pistiller att dansa

varje medgörligt hjärtslag
plockar ner solen och månen
och stjäl himlens stjärnor

vill skapa vinternatt
där smärtan lämnats kvar
som ett florerande minne

vill förstöra din skatt
och försöka lysa starkare
än vad hon gjorde




Fri vers (Fri form) av KallaHanden
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-23 22:24



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Starkt! Den bokmärker jag! :-)
2021-08-24

  Koloristen
Än blommar minnen, än blommar flaggstänger. God text.
2021-08-23
  > Nästa text
< Föregående

KallaHanden
KallaHanden