Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skygglappsseende

skygglappsseende
är ett lyte hos människor
vilket
dessvärre
utvidgas ju mer dessa förmår dra in av pengar
som privatpersoner eller politiker

"inte skall väl vi behöva begränsa oss!
"vi sprider väl hur mycket växthusgaser vi önskar!
" i andra skiter vi!
"vi drar till Thailand närhelst vi vill!
"fattas bara annat!"

och jag säger
att jag känner ingen
fiende eller vän
som vill ta upp diskussionen i ämnet
med mig

en omstrukturering av levnadsstandarden
tilltalar inte

de skygglappsseende




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-15 21:07



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Mitt i prick! Du sätter, med rapp och snärtig ton, ord på precis det som gör mig illamående varje dag! Nu blev jag inspirerad till att skriva......Tack!
2014-02-17

    ej medlem längre
tänkvärda ord du för fram..
..ja skygglappsseende.. kan vara
en vanlig självförsvarsmekanism
för sitt eget ego som i grunden
är tendentiöst..
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP