Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokhetens öra

 

 

 

Ibland får du höra

något som förvånar ditt öra

Men då ska du inte bli döv

oavsett om det gäller din eller någon annans röv

 

Ska man försöka analysera

och kategorisera

Var påståendet hör hemma

tänka tio gånger innan man bestämmer sig var ens åsikt stannar

 

Men fortfarande behålla i bakhuvudet

att om man bara vet x och inte y har man inte slutresultatet

Det kan förändras med mer fakta

och därför bör man fortfarande iaktta försiktighet i sitt sätt att beakta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-16 06:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänka först och tala sedan som ordspråket säger.
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP