Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvet

Och ett ljus släcks så lätt
bara drömmar blir kvar
som ett ärr
eller en tagg
i nån annans medvetande

Vi bär på arvet
Det sociala
skuld och skam
och ett överjag

Och jag gick ner till älven
sökte min förlorade barndom där
min oskuld

Där på rymmen från sjukhuset
då mitt psyke for iväg
smälte i solen

Och en bit av en hemlighet var allt
då allt var vackert
allt stod stilla




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 424 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-16 09:44



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Sårbart, smärtsamt men, ändå fyllt av hopp?
2014-04-09

  Nina.H
Vemodiga vackra rader som känns..
2014-03-14

  axveronika
Vacker sorglig o skrämmande
2014-02-16

    Silverbjer
Härligt att ha dig tillbaka! Du är vass och vacker i raderna som förmedlar djupa reflektioner från insidan. Tack o puss!
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman