Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattig men lite lycklig

 

 

Jag söker ett svar

på vägen jag går

Det känns förunderligt bra

vet inte var vägen går

 

Men känner en inre tillfredställelse

på att jag går

Bort från förbannelser

in på rätt spår

 

Det känns förunderligt bra

att slippa alla krav

Att äga är inget värt att ha

om insidan inte mår bra

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-16 10:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint med känslan av att vara på rätt spår.
2014-02-16

  louisegirl
Så sant och bra skrivit!
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP