Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stridsrop

En minimalgigant med lättantändlig andedräkt och elaka fingrar med hårda knogar är allt annat än den gåva han tror att han är.
Han, han lever på botten med en envis önskan om att nå toppen, fördruckna skatben klättrar på skelett som aldrig haft en ärlig chans att stå upprätt. Han är en vandrande parasit som letar efter ett värddjur, suger sig fast och skyller sedan på alla andra för att han inte kan stå upprätt, jävla kräldjur!

Nej, jag är inte guds bästa barn, men jag ljuger faktiskt inte, till skillnad från dom andra som tror att tron har något med det här att göra. Jag trodde på tomten men det var inte sant och tro mig när jag säger att jag saknar den mulliga jäveln. Men vem behöver renar när man har renat och två pack gula Blend?
I natt firar vi du och jag, vi firar mördade löften och förlorade oskulder. Raketer och tomtebloss, händer under täcket, kom och fira med oss!




Fri vers (Spoken word/Slam) av KallaHanden
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-16 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KallaHanden
KallaHanden