Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 16 Februari: På krigsstigen mot klimatförändring


Stridsyxan grävs upp mot klimatförändringar

 

 

 

Sent ska syndaren vakna

nu pratar USA om klimatet

Tänker de vara med och betala

eller fimpar de orden i askfatet

 

Men man kan ju alltid hoppas

nu när naturens resurser blottas

Att man sanningen hjälper, inte stoppar

nu när USA-kolossen börjar brottas

 

Men tror inte för ett ögonblick de bryr sig

längre än deras näsa sträcker sig

Men kanske naturens sätt att bekräfta sig

har fått USA att förstå att även USA måste akta sig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-17 12:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ska mycket till om det ska bli bättre
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP