Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som finns men inte syns


Det syns inte än.
Eller,
egentligen syns det
men
inte så att man ser det.
Det känns.
Det kändes direkt, på en gång, på sekunden
och helt nyss.
Det finns människor som redan är
det jag alltid har varit.
Jag vill inte skrika på dem längre.

För jag vet hur det känns nu.
Hemskt och underbart
allt på samma gång.

Det syns inte än.
Men det är.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-17 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel